Lillehammer Strikkefestival 2018

Praktisk info


Festivalbillett

Festivalbilletten koster kr 250 og gir adgang lørdag 6. oktober til festivallokalene med foredrag, salgsmarked, demonstrasjonsboder og strikkekafé. Barn kommer gratis inn.


Kursbillett

En kursbillett koster kr 750 og inkluderer festivalbillett som gir agdang til alle festivalaktiviteter lørdag 6. oktober.


Sted

 

Festivalen foregår i Kulturhuset Banken i historiske og stilige lokaler. Bygningen ble reist som bank og festlokaler i 1895 og restaurert og renovert til OL i 1994. Her er det vakre profiler og stukkatur, gull og lysekroner og høyt til taket på alle måter. 

Enkelte kurs vil være i lokaler på Hammartun skole, tvers over gaten for Kulturhuset Banken.

Lillehammer er en sjarmerende by med en av Norges fineste gågate – Storgata. Den mest stemningsfull syns vi! Her er det mange fine og små butikker og godt utvalg av kaféer og spisesteder.  Uke 40 er høstferieuke i området og det skjer aktiviteter rundt omkring i byen som f.eks. Mataukfestivalen, på museene og kulturelle møteplassene i byen i uka og i helgen. Ellers er det kort vei til skog og fjell, og mange valgmuligheter om du enten vil ta en spasertur i marka eller langtur på fjellet.


Tid

Fredag 5. oktober kl. 21 til søndag 7. oktober ettermiddag 2018.


Overnatting 

Lillehammer strikkefestival har et samarbeid med Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen og Mølla hotell om festivalpris.

Lillehammer Vandrehjem Stasjonen:

Enkeltrom med frokostbuffet kr. 795,- 

Dobbeltrom med frokostbuffet kr. 990,- 

Flersengsrom - 4 personer med frokostbuffet kr. 1 380,- 

Enkelt seng på delt rom med frokostbuffet kr. 350,-  

Priser pr. døgn - -10% rabatt på vår varmmat meny www.stasjonen.no/spise

Rom kan bestilles på  mail post@stasjonen.no eller på telefon 61260024 og henvis til Lillehammer strikkefestival. Det kan også bestilles via www.stasjonen.no/booking5, merk da bestillingen med strikkefestival for å få rabatt ved innsjekk.

Mølla Hotell:

Kr 985.- pr. person pr. døgn med frokost i enkeltrom. 
Kr 675.- pr. person pr. døgn med frokost i dobbeltrom. Oppgi Lillehammer strikkefestival ved bestilling.

www.mollahotell.no

post@mollahotell.no

Ellers er det mange overnattingsmulighet på Lillehammer: Breiseth hotell, Viktoria Hotell og Hammer hotell som alle ligger midt i sentrum. Litt lenger opp i bakkene ligger Lillehammer Hotell, Birkebeiner hotel & appartments. Og så er det hytter å leie i nærområdet som Sjusjøen, Nordseter og Hafjell.

Vær ute i god tid for å bestille rom: det er som sagt høstferie og andre ting som skjer i Lillehammer denne helgen.


Mat og drikke

Café Stift ligger i Kulturhuset Banken og har et bredt og variert utvalg av mat og varme og kalde drikker – både av det sterke og det leskende slaget. Det er mulighet for å ta med seg mat og drikke opp i Festsalen hvor det er "mingleområdet" med bord og stoler. Caféens åpnings tider er 11 – 03 i helgen. Kjøkkenet stenger kl 21.

Ellers er det flere spisesteder i alle prisklasser rundt omkring i byen.  Vi har talt totalt over 40 spisesteder i Lillehammer hvor du kan få noe å drikke og spise i løpet av dagen og kvelden!


Finn vei

  • Med tog til Lillehammer skysstasjon. 10 minutters gange til Kulturhuset Banken.
  • Med bil sør og nordfra på E6.
  • 1 time og 50 minutters togreise fra Gardermoen til Lillehammer skysstasjon.
 

Om Festivalen


Lillehammer husflidslag er arrangør av strikkefestivalen. Vi ønsker å skape en møteplass hvor vi kan dyrke strikkeglede, ha sosialt samvær i et fellesskap rundt strikking og garn og formidle ulike teknikker knyttet til strikking og håndarbeid.

Lillehammer husflidslag er medlem i Norges husflidslag og jobber for å bevare og formidle gamle truede håndarbeidsteknikker, men også levende teknikker for at disse skal holde seg levende. 

 
 

Kontakt


Spørsmål og generelle henvendelser

 
 

Vi samarbeider med:


Husfliden Lillehammer


Kulturhuset Banken


Uldvaren AS


Gudbrandsdalens Uldvarefabrik AS


Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen


Mølla Hotell


Lillehammer kino